Volg ons op Facebook

Stijlvolle en exclusieve villa gelegen in het hartje van Koksijde-bad

KOKSIJDE-BAD, stijlvolle en volledig gerenoveerde villa (anno 2003) met topligging dicht bij het centrum, ca. 625 m² grond.

Deze uitzonderlijke villa is gelegen op de invalsweg naar Koksijde en uiterst geschikt als permanente woonst, maar ook perfekt als villa om een vrij beroep uit te oefenen. Er zijn meerdere parkeermogelijkheden aan de villa en in de omgeving.

Bestaande uit : - op niveau -1 : volledig onderkelderd ; - op het gelijkvloers : ruime inkomhall, toiletten, zeer ruime living met bar, geschikt voor alle uitbatingen, vergaderzaaltje, keukenruimte ; - op de 1ste verdieping : 3 slaapkamers met 3 badkamers, salon of 4de slaapkamer, wasruimte ; - op de 2de verdieping : loft met salon, slaaphoek en luxueuze badkamer.  Rondom de villa zijn er overal zeer ruime zonneterrassen, 2 tuinhuisjes. Centrale verwarming op aardgas. Afzuiginstallatie en klimatisatie.

Zeker een bezoekje waard !
 

Informatieplicht : woongebied, vergunning beschikbaar, geen dagvaarding uitgebracht, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning.

Pand bezoeken of meer informatie gewenst? Contacteer ons

Type Villa's en woningen
Staat Gerenoveerd
Adres Jaak Van Buggenhoutlaan 26
8670 Koksijde
Slaapkamers 5
Verdiep 0
Prijs 750000
EPC waarde 393 kWh/m2
Overstromings- gevoeligheid Niet overstromingsgevoelig

Contacteer Viktor voor een bezoek of meer informatie.