Volg ons op Facebook

Terug Residentie 't Kloosterhof - zéér ruim duplex appartement met 3 slaapkamers - Sint-Idesbald - VERKOCHT !

SINT-IDESBALD (Koksijde), Residentie 't KLOOSTERHOF :

Nieuwbouw residentie ’t Kloosterhof is gelegen in het hartje van het gezellige Sint-Idesbald en op een boogscheut van zeedijk en strand. Deze residentie met moderne Normandische architectuur beschikt over ruime woonappartementen met 2 of 3 slaapkamers en zonneterrassen. Ieder appartement beschikt tevens over een private berging.

Deze residentie omvat 39 appartementen en een gelijkvloerse parochiezaal. In de kelderverdiepingen op niveau -1 en -2 bevinden zich de afzonderlijke garages en de private bergingen en op niveau -1de fietsenberging en de 2 gemeenschappelijke vuilnisbergingen.

Woonappartementen op de verdiepingen 1, 2 en 3 en duplex appartementen in de dak verdiepingen (niveau 4 + 5). In deze nieuwbouw residentie is bewust gekozen voor luxueuze materialen en kwalitatieve afwerking : buitenschrijnwerk in meranti hout, dubbele beglazing, venstertabletten in marmer, als vloerbekleding zowel tegelvloer als laminaatparket, volledig ingerichte keuken, moderne bad -en douchekamers, ruime berging met aansluiting voor wasmachine, video- parlofoon installatie, telefoonaansluiting, radio- en TV distributienet en individuele elektrische verwarming.

Duplex appartement op de 4de verdieping, type 04.01 (A) met 3 slaapkamers en berging inclusief voor 397.500 €. Verkoop onder het BTW-stelsel.

Mogelijkheid tot aankoop van enkele garages (vanaf 39.000 €) en dubbele garages (vanaf 48.750 €).

We laten u graag deze mooie residentie bezichtigen !

 


 

Type Appartement
Staat Luxe afwerking
Adres Strandlaan 239
8670 Koksijde
Slaapkamers 3
Verdiep 4
Documenten

Contact