Volg ons op Facebook

Eigendom verkopen

Een vlotte en zorgeloze verkoop van uw eigendom in 5 stappen

Hebt u een huis, appartement, villa, studio of ander eigendom die u wilt verkopen? Met onze meer dan 30 jaar ervaring zijn wij de geknipte partner om u hierin te begeleiden! Immo Koksijde heeft een slim en uitgekiend stappenplan uitgewerkt om een optimaal resultaat te bekomen voor uw verkoop.

“Ik wil mijn woning verkopen, maar hoe zet ik de eerste stap?”

Contacteer Immo Koksijde. Bel ons, mail ons of spring ons kantoor eens binnen. Na een kennismaking komen we bij u op bezoek. Wij stellen voor u een gratis, vrijblijvend en uitgebreid schattingsverslag op in samenspraak met ons ervaren team. We houden niet alleen rekening met de objectieve parameters (oppervlakte, aantal slaapkamers, etc.) maar we analyseren ook de ligging, oriëntatie, staat van de woning, etc. Kortom, voor elk type woning stellen wij een helder, uitgebreid en realistisch schattingsverslag op

Wij stellen een sterk verkoopdossier op!

Na ondertekening van de verkoopopdracht voor uw eigendom gaan we meteen aan de slag. Een piekfijn dossier is van groot belang om de verkoop tot een goed einde te brengen. We vragen de nodige attesten aan (o.a. bodemattest, kadastrale legger, stedenbouwkundige inlichtingen, EPC, keuringsattest elektriciteit,…) bij de bevoegde instanties. Ondertussen brengt onze fotograaf uw eigendom piekfijn in beeld. Kortom: we vliegen erin!

Uw eigendom op de markt zetten is de volgende stap!

De lancering van uw eigendom! Alles wordt uit de kast gehaald om uw woning op de markt te zetten. Onze druk bezochte etalage, onze website (top 5 Google) en op sociale media. Tegelijk stellen we een slimme mediamix samen van externe websites zoals Immoweb, Zimmo, Proxio, Logicimmo en Vlan. Ook is ons uitgebreid cliënteel steeds op zoek naar woningen in de regio en worden zij hiervan op de hoogte gebracht.

Wij verkopen en adviseren.

Wij zijn geen ‘hard sellers’ met agressieve verkooptechnieken. We zien ons liever als adviseurs die gaan voor een open aanpak. Elke kandidaat-koper mag rekenen op een kwalitatieve en informerende rondleiding van uw woning. Potentiële klanten worden zeer nauwgezet opgevolgd en geholpen.

‘t is gebeurd: uw woning is verkocht!

We zijn zover, er is een akkoord! Uw woning is verkocht: proficiat! Dit betekent echter niet dat onze taak er op zit. Wij bereiden de ondertekening van de verkoopovereenkomst voor. Na de ondertekening kunnen alle partijen nog steeds bij ons terecht als ze vragen of opmerkingen hebben. Vervolgens nemen we de tellers op zodat de notariële akte, net als de verkoop, van een leien dakje loopt… Et voilà: alweer tevreden klanten!

Overtuigd om uw eigendom te verkopen?

Aarzel dan zeker niet en neem contact met ons op! Of spring gewoon eens binnen op kantoor. Wij verschaffen u graag alle informatie en geven u een realistisch beeld van wat u van ons en van uw eigendom mag verwachten. Vrijblijvend en in alle vertrouwen!

Uw gegevens

Info over uw woning

Privacy*

Nieuwsbrief

x

Wenst u met ons in zee te gaan?

Contacteer Viktor nog vandaag !

Wij helpen u graag bij de verkoop van uw eigendom!

Viktor - Telefoon 058/517.333 of mail viktor@immokoksijde.be