Volg ons op Facebook

Over ons

Immo Koksijde & Immo De Carne werken samen sedert 1 juli 2013

Geachte mevrouw,
Geachte heer,

Welkom op de site van Immo Koksijde.  Per 1 juli 2013 zijn Immo Koksijde en Immo De Carne immers samengesmolten.

Onze beide kantoren werkten al heel nauw samen. De huidige fusie zien wij dan ook als een logische nieuwe stap. Voor u biedt zij niets dan voordelen.

Om pure marketingredenen gaan we verder onder de naam “Immo Koksijde”. Daarbij vermelden we echter telkens dat het om de “groep De Carne – Verhue” gaat. Hiermee onderstrepen we dat deze operatie geen overname is, maar een fusie.

We zijn ervan overtuigd dat de samenvoeging van onze ervaring en knowhow een meerwaarde zal zijn. Voor ons, maar vooral voor u. Zowel Immo De Carne (1996) als Immo Koksijde (1990) bouwden een stevige reputatie op. Samen willen wij met eenzelfde aanpak een tandje bijsteken. Correct, eigentijds en klantgericht.

Er waait intussen een frisse wind doorheen ons kantoor. We maken ook intensiever gebruik maken van sociale media. Aarzel dus vooral niet om ons te volgen op Facebook.

Onze medewerkster Sofie Demolder mag terugbogen op een jarenlange ervaring als administratief immo-bediende. Intussen heeft Viktor Verhue als erkend BIV makelaar bemiddeling ons team aangevuld.

Heeft u nog vragen hierover? Aarzel dan vooral niet en contacteer ons. Of spring gewoon 'ns binnen. U zal merken dat ons enthousiasme heel aanstekelijk werkt!

Met vriendelijke groeten,

Reginald De Carne & Stefaan Verhue,
Zaakvoerders.

x

Wil u in zee met ons?

Contacteer Viktor nog vandaag !

Wij helpen u graag bij de verkoop van uw eigendom!

Viktor - Telefoon 058/517.333 of mail viktor@immokoksijde.be