Volg ons op Facebook

Spanje Costa Blanca - Valonia Resort - Punta Prima

“Valonia Resort” is gelegen te Punta Prima op 200 meter van de Middellandse zee. Punta Prima beschikt over een schilderachtige baai met een prachtig strand en een sfeervolle promenade, met tal van restaurants en bars. Het project ligt ook zeer dichtbij La Zenia Boulevard, dit is een van de grootste commerciële centra van de Costa Blanca-zuid.

De residentie biedt een eigentijdse en elegante architectuur, ontworpen om het ultieme comfort en luxe te garanderen. Het complex bestaat uit meerdere gebouwen, te midden van mooi aangelegde tuinen en landschapsarchitectuur.

De ruime en lichtrijke appartementen met royale raampartijen hebben een prachtig uitzicht op de tuinen of het zwembad. Elk appartement is voorzien van een hoogwaardige afwerking en moderne toestellen. De appartementen beschikken over 2 slaapkamers, 2 badkamers, een volledig uitgeruste keuken, en een balkon of terras, waar u kunt ontspannen en van de zon kunt genieten. Tevens is er ook in ieder appartement airconditioning voorzien. Ondergrondse parkeerplaats en berging inbegrepen in de prijs.

“Valonia Resort” biedt uitgebreide voorzieningen voor ontspanning en recreatie, met onder andere een ruim gemeenschappelijk zwembad, een kinderzwembad, jacuzzi, sauna, fitness, petanque - en padelterreinen. Kortom, alles is voorzien om optimaal te kunnen genieten van uw vakantie.

  • Appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers vanaf €320.000
Contacteer ons vandaag nog voor plannen en informatie van deze prachtige residentie.

Opleverdatum juli 2025.

Prijzen exclusief aankoopkosten (BTW, notaris, advocaat, registratie….).

Pand bezoeken of meer informatie gewenst? Contacteer ons

Type Appartement
Staat Nieuwbouw
Adres Av. de las Olas 15B
03189 Punta Prima (03189)
Slaapkamers 2
Verdiep 0
Prijs 320000
EPC waarde 50 kWh/m2

Contacteer Viktor voor een bezoek of meer informatie.